Wellness Almere

Wellness Almere

Wellness Almere

Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert.

Hoogwaardige cosmedische producten

In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardig en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze voor een stralende huid. Onze Cenzaa behandelingen worden uitgevoerd volgens de Chinese filosofie en werken vanuit de binnenkant en pakken zodoende de oorzaak van de huidproblemen aan. Dankzij de door Cenzaa ontwikkelde ‘east meets west’ analysemethode worden productkeuze en behandelmethode bepaald en wordt er zeer resultaatgericht behandeld.

Gun jezelf een oosterse verademing met maximale huidverbetering! De behandelingen zijn huidverbeterend en gebaseerd op de Inside Outside filosofie. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven.

Cenzaa staat voor een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden. Een uniek onderdeel in elke Cenzaa behandeling is de Cenzaa geurreis. Droom weg naar een serene omgeving vol weelderig geurende bloesems die door een zacht frisse zomerbries worden verspreid.