Stoelmassage

stoelmassage-detailpaginaMet de stoelmassages van Me-onsite kunnen vervelende lichamelijke klachten, irritaties en blessures worden verholpen. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld rugklachten, nekklachten, schouderklachten, daaruit voortvloeiende hoofdpijn en RSI. Kortom: allemaal klachten waar uw personeel niet vrolijk van wordt en waar u als werkgever ook niet op zit te wachten. Toch blijkt uit de praktijk dat een groot gedeelte van de Nederlandse bevolking last heeft van dit soort problemen. De grootste oorzaak daarvan is het tegenwoordig veel voorkomende 'zittend werken'. Zittend werken is voor een heleboel mensen niet te voorkomen, maar de klachten die daarmee samenhangen wél. De stoelmassages van Me-onsite zijn daar zelfs speciaal voor bedoeld.

Stoelmassage

Onze reguliere stoelmassage bestaat uit een zogenaamde drukpunten behandeling. Terwijl uw medewerkers hun kleren gewoon kunnen aanhouden, nemen zij plaats op een daarvoor speciaal ontworpen stoel. Met de handen, vingers én ellebogen worden verschillende drukpunten in het lichaam gemasseerd. Zowel de rug, armen, schouders, hoofd als nek worden behandeld. Uiteraard is onze individuele benadering volledig toegespitst op de klachten die de medewerker heeft. Persoonlijke aandacht speelt dus een hele grote rol.

Specialistische stoelmassage

Daarnaast biedt Me-onsite een meer specialistische stoelmassage aan. Deze massage is gericht op klachtenbehandeling volgens het zogenaamde 'KIS-systeem'. 'KIS' staat in dit geval voor 'korte intensieve switch' methode. Wanneer u kiest voor deze massagevorm, worden de medewerkers vriendelijk verzocht hun bovenkleding uit te doen, aangezien de spieren van zowel rug, nek als schouders kort en intensief met speciale massageolie worden gemasseerd. Uiteraard blijft het ondergoed te allen tijde aan en wordt het lichaam keurig afgedekt met een handdoek. Deze intensieve massage is speciaal bedoeld om klachten te voorkomen en af te laten nemen. Per werknemer zal de behandeling variëren, volledig afhankelijk van de klachten die hij/zij heeft.

Frequentie

Het is belangrijk om behandelingen op een zo frequent mogelijke basis uit te voeren. Eén keer per maand klinkt wellicht aantrekkelijk, maar dat is niet optimaal voor een maximaal resultaat. Om klachten zo goed mogelijk te voorkomen en te verhelpen, raden wij aan om vaker van onze massages gebruik te maken. Uiteindelijk plukken u en uw medewerkers daar zelf de vruchten van.

Voordelen

Onze stoelmassages - voor welke methode u ook kiest - hebben verschillende voordelen. Zo zal de werknemer minder stress en vermoeidheid voelen, een betere lichaamshouding aannemen en (daardoor) minder klachten als een stijve nek, pijnlijke rug, hoofdpijn en/of RSI ervaren. Door het verminderen van dit soort klachten zal het concentratievermogen en de productiviteit van de werknemer toenemen. Al dit soort resultaten zijn wetenschappelijk bewezen.

Die voordelen voor de werknemer betalen zich uiteraard uit in daaruit voortvloeiende voordelen voor de werkgever. Denk aan bijvoorbeeld minder ziekteverzuim en uitval, beter presterende medewerkers en (daardoor) een veel prettigere werksfeer. Vergeet ook zeker niet dat de massages van Me-onsite u een aantal fiscale voordelen kunnen opleveren, waarover u meer leest onder het kopje 'fiscale voordelen'.

Demo

De stoelmassages van Me-onsite worden op de werkvloer gegeven. Uiteraard gebeurt dit in aparte ruimtes (bij voorkeur kamers van minimaal 3x3 meter), zodat andere werknemers niet worden afgeleid. Tijdens onze eerste kennismaking geven wij u graag een duidelijke demo, zodat u met eigen ogen kunt zien wat onze stoelmassages inhouden en wat deze voor u kunnen betekenen.