Lichttherapie (ELT)

lichttherapie almereDe beauty angel ELT (Energizing Light Technology) is een innovatieve licht- en wellnessbehandeling die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverbetering vervult. Tevens geschikt voor acne, psoriasis, eczeem en winter depressie.

De beauty angel gebruikt licht met een speciale frequentie om de huid op een natuurlijke manier te verbeteren. Het zogenaamde beauty light wordt door de huidcellen (fibroblasten) opgenomen en verhoogd door de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert.

Een jonge huid kenmerkt zich door stevigheid (collageen), elasticiteit (elastine) en hydratatie (hyaluron). De beauty angel verhoogt de stimulatie van de fibroblasten, de lichaamseigen productie van deze drie stoffen. In plaats van de symptomen van buitenaf te verbloemen, worden de oorzaken van huidveroudering op natuurlijke wijze verminderd. Voor schoonheid, die van binnenuit komt.

Directe resultaten:

  • Zachtere en soepele huid
  • Verhoging vochtgehalte
  • Verbetering totale huidbeeld (verfijnde poriën)
  • Stralende teint
  • Verbeterende werking van cosmetische producten
  • Betere doorbloeding
  • Resultaten op de lange termijn:

Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
Vermindering van ouderdoms- en pigmentvlekken

De lichtbehandeling is niet schadelijk en voor alle huidtypen geschikt. Zwangere vrouwen, personen met epilepsie, personen met een verhoogde gevoeligheid voor licht of pers die medicijnen gebruiken, die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken (bijv. antibiotica of Sint Janskruid) moeten afzien van de collageenbehandeling. Bij acute of chronische huidziekten raden wij u aan vooraf een arts te benaderen. Bij het eerste gebruik is bij een lage bloeddruk een lage dosis aan te bevelen, om de verdraagzaamheid te testen.

Lichttherapie Almere

Lichttherapie Almere