Evenementen

Evenementen

Persoonlijke aanpassing

Uiteraard zal ons personeel zich aanpassen aan het evenement dat wordt georganiseerd. Zelfs in onze kledingkeuze kunnen wij daar rekening mee houden. Natuurlijk zijn er ook een aantal zaken die voor ons belangrijk zijn. Zo moet de groep uit minimaal twaalf personen bestaan en moet er voldoende ruimte zijn voor onze masseurs. Iedere masseur heeft een ruimte van ongeveer 3x3 meter nodig. Alleen dan kunnen onze massagestoelen goed worden neergezet en is er voor de masseur voldoende ruimte om goed heen en weer te lopen. Dat is van cruciaal belang om de massages goed uit te kunnen voeren.

Sportevenementen

Sportevenementen zijn natuurlijk de uitgelezen plek om onze stoelmassages te ervaren. Me-onsite is voorstander van fitheid op meerdere gebieden en combineert het geven van massages dan ook graag met het promoten van goede sportvoorzieningen. Niet voor niets zijn wij de sponsor van voetbalvereniging CVV De Jodan Boys in Gouda. U kunt zich voorstellen dat het heerlijk is om, na een dag intensief sporten, plaats te nemen in onze massagestoel en uitvoerig onder handen te worden genomen. Of u nu heeft gefietst, gewandeld, gevoetbald of gezwommen: een massage is altijd goed voor het lijf, de doorbloeding en nog belangrijker, het verhelpen en voorkomen van lichamelijke klachten.

Vrijblijvende offerte

Bent u van plan om binnenkort een evenement te organiseren en heeft u daarbij interesse in de stoelmassages die Me-onsite aanbiedt? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren u dan graag en maken een vrijblijvende offerte voor u op.