Huidverbeterende gezichtsbehandelingen

HUIDVERBETERENDE GEZICHTSBEHANDELINGEN

 

MEDIK8 ACNE BEHANDELING 60 min / € 53,00

Wilt u af van uw acne huid en wilt u zich weer helemaal lekker in uw vel voelen, wij helpen u hierbij! Met de juiste behandeling en thuiszorg kunnen wij uw huid weer in balans brengen. Intensieve acne behandeling met dieptereiniging die bestaat uit een oppervlakte reiniging, dieptereiniging d.m.v. peeling die de talg verweekt, verwijderen van onzuiverheden (comedonen, milia’s) desinfecteren en kalmeren d.m.v een gezichtsmasker en ter afsluiting een verzorgende crème.

Voorafgaand aan een huid therapeutische behandeling vindt altijd een uitgebreid intakegesprek plaats, zodat de huid goed kan worden beoordeeld. Daarna wordt er een behandelplan opgesteld. Gedurende het behandeltraject is het van belang dat u alle wijzigingen in uw gezondheidstoestanden en medicijnen aangeeft. De huidspecialiste dient te allen tijde op de hoogte gebracht te worden van veranderingen die van invloed kunnen zijn op de behandeling. Indien er een behandeltraject plaatsvindt, worden de kosten van de intake niet in rekening gebracht.

Intake gesprek: 15 min. / gratis

 

MEDIK8 SUPER FACIAL FRUITZUURPEELING (onzuivere/acne huid) 45/60 MIN vanaf € 60,00

Fruitzuur peeling speciaal voor de vette en acne huid. Deze peeling helpt bij het oplossen van talg en vuil in de poriën die ervoor zorgen dat mee-eters, vergrote poriën en acne-uitbraken kunnen ontstaan. Het helpt ook de olieproductie te verminderen en zorgt voor een zacht peeling effect.
Intensieve behandeling voor de vette, onzuivere of acne huid. Deze behandeling is bedoeld om de talgafscheiding te normaliseren. Verlicht de gestreste huid terwijl de hydratatie, textuur en teint van de huid verbeterd.
De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, dieptereiniging d.m.v. enzymatische peeling op basis van Papaya, granaatappel en kiwi die voorzichtig dode huidcellen verwijdert. De aanwezige onzuiverheden kunnen nu gemakkelijk verwijderd worden. Ter afsluiting een verzorgend en kalmerend gezichtsmasker om de vochtbalans te herstellen. Na de behandeling wordt een serum aangebracht en crème die de puistjes en onzuiverheden bestrijdt en de talgproductie reduceert.

 

CHEMISCHE PEELING BETA (actieve acne) 20 tot 30 min. € 60,-

Beta peel: voor een acnehuid om acne en littekens te genezen en voorkomen. Een chemische peeling zorgt voor een diepe reiniging van de poriën. Ook versnelt het het afschilferingsproces van de huid. Het voorkomt daarnaast het ontstaan van nieuwe verstoppingen. Het richt zich apart op elke aanval: verstopte poriën, mee-eters en ontstekingen. De behandeling pakt daarmee alle drie de fronten van acne aan.
Het aantal behandelingen is afhankelijk van het resultaat dat u wilt bereiken. Het gemiddelde advies is een kuur van drie tot zes peelings, één keer per twee weken. Daarnaast kan er nog een onderhoudsbehandeling plaatsvinden, één keer per drie tot zes maanden.

Medik8 Peels:
Losse behandeling € 60,-, 3x kuur € 165,-, 6x kuur € 299,-

WHITE BALANCE FACIAL 60 min. / € 53,-

Een complete en zeer effectieve behandeling voor gezicht, hals en decolleté op basis van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten met verhelderende eigenschappen. White Balance therapie helpt bij het voorkomen van de verschijning van donkere vlekken en egaliseert zichtbare tekenen van vroegtijdige veroudering. Aanbevolen voor het hypergepigmenteerde huidtype.

 

 

Thuisbehandeling is erg belangrijk voor het positieve verloop van de acnebehandeling. De Medik8 producten worden op uw huid afgestemd en ondersteunen de behandeling waardoor er sneller resultaat geboekt wordt.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Wellness with friends is gespecialiseerd en gecertificeerd in acnebehandelingen. Wellness with friends is aangesloten bij de Brancheorganisatie ANBOS en beschikt over een AGB-code, waardoor een acnebehandeling door de meeste zorgverzekeraars wordt vergoed. Vraag naar de mogelijkheden.

MEDIK8 pH GEBALANCEERD
Alle Medik8-producten zijn pH-gebalanceerd om ervoor te zorgen dat het evenwicht van de huid niet wordt verstoord. De meeste producten werken op de natuurlijke zuurgraad van de huid net onder 5.0. Vitamine C gebaseerde producten hebben een lagere pH-waarde 3.0 om de penetratie van het molecuul te verbeteren. Bepaalde exfoliërende producten, welke fruitzuren bevatten, zijn doelbewust ontwikkeld met een lagere pH-waarde om vervelling van dode huidcellen te stimuleren. Omgekeerd, voor oogreinigingsproducten is de pH-waarde verhoogd naar 6.0 hetgeen voor dit gebied effectiever is.

WIJ GELOVEN IN
Oplossingsgerichte producten
Bewezen resultaten
Professioneel gebruik
Stabiele formules
Goed onderbouwd en specifiek onderzoek
Kern antiverouderingsfilosofie
Vooruitstrevende huidverzorging welke huidirritatie vermindert
Kleine productieserie
Groene cosmetica